100 % elektriske e-NV200 Evalia, med plass til opptil syv personer, kommer nå i en forbedret utgave med et stort batteri på 40 kWt som gir elbilen en rekkevidde på opptil 301 km*.

Nissan e-NV200 EVALIA er 100% elektrisk med batteri på 40kWT.
Lengre rekkevidde: fra 200 til 301 km (wltp kombinert og bykjøring).*
Hurtiglading: Fra ladevarsel til 80% på omlag 40-60minutter.**
Allssidighet: Med plass til opptil 7 personer.

NISSAN E-NV200 EVALIA - DEN 100% ELEKTRISKE FAMILIEBILEN MED PLASS TIL OPPTIL 7 PERSONER
Nissan e-NV200 Evalia er en kompakt, allsidig og fullt utstyrt familiebil med plass til opptil 7 personer som er perfekt til kjøring i byen for deg og familien din.  Denne 100 % elektriske bilen med et nytt, langtrekkende batteri på 40 kWt vil bidra til å redusere driftskostnadene dine og bringe deg dit du skal langt inn i fremtiden.

KJØR HELELEKTRISK OG SPAR MER ALLTID
Nissan e-NV200 har det samme nye batteriet på 40 kWt som nye Nissan LEAF, og gir deg lengre rekkevidde enn før. Start dagen med fulladet batteri som gir deg en rekkevidde på opptil 301 km* ved bykjøring, og rimeligere drivstoff enn ved bruk av en bil som går på bensin eller diesel. Og siden den ikke trenger service eller oljebytte, sparer du penger – og tid – på vedlikehold.

SUBSIDIER TIL LADBARE BILER

Den elektriske familiebilen, Nissan e-NV200 Evalia nyter godt av fri kjøring gjennom bomringer, fri parkering på kommunale parkeringsplasser, og ofte med lademuligheter.

5-ÅRS GARANTI PÅ BILEN / 8-ÅRS GARANTI PÅ BATTERIET
Hos Nissan får du garanti på alt vi gjør for deg og familien din.
I likhet med nye Nissan LEAF, er Nissan e-NV200 Evalias nye batteri på 40 kWt dekket under garanti på opptil fem år  eller 100 000 kilometer, og batterikapasiteten er garantert for opptil 8 år eller 160 000 kilometer. Spør din Nissan-forhandler om mer informasjon.

KJØR SMARTERE, KJØR GRØNNERE
Nissan Intelligent Mobility endrer måten du kjører på, for en tryggere, mer tilkoblet og spennende kjøreopplevelse. Nissan e-NV200 Evalia har det samme batteriet på 40 kWt som nye Nissan LEAF, og er i tillegg til et flott eksempel på intelligent kraft, et bevis på at 100 % elektrisk transport kan være behagelig, praktisk og familievennlig. Med en rekkevidde på 200 km*, som det er enkelt å få mest mulig ut av, og flere lademoduser kan denne syvseteren kjøre deg til og ut av byen på en trygg og effektiv måte.

HURTIGLADING
Fra ladevarsel til 80 % lading på mellom 40 til 60 minutter**. Hurtiglading er den raskeste og enkleste måten for å lade opp bilen og kjøre lenger. Du finner lett hurtigladestasjoner ved hjelp av få tastetrykk på navigasjonsskjermen – nettverket av CHAdeMO-hurtigladere utvider seg hele tiden.

LADING HJEMME OG OFFENTLIG
Det er to måter å lade din 100 % elektriske Nissan e-NV200 på. Bruk hjemmeladeren og lad batteriet fra ladevarsel til 100% på bare 7,5 timer takket være den innebygde laderen som kan ta i mot hele 6,6 kW, eller du kan lade opp over tid ved bruk av stikkontakten hjemme fra ladevarsel til 100% på 21,5 timer.

FINN DITT NESTE LADEPUNKT UTEN PROBLEMER
Du finner nye ladestasjoner for elbiler på veien hver dag. Det er over 700 i Norge og over 5 000 hurtigladere i Europa. Det er ingen fare å reise på tur, du vil alltid finne en hurtiglader i nærheten. Ta en titt på kartet, kjøp en kaffe og nyt øyeblikket.

ENKEL TILKOBLING FOR FAMILIER PÅ FARTEN
Synkroniser smarttelefonen med Nissan e-NV200 Evalia og vær tilkoblet på turen via det nye NissanConnect EV-navigasjonssystemet og skreddersy hver detalj av turen på den digitale informasjonsskjermen.

*Kjørestil, underlag, temperatur, air conditioning og en rekke andre faktorer påvirker rekkevidden. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) er en ny laboratorietest som brukes til måling av forbruk og utslipp av CO2 fra personbiler, samt andre forurensende utslipp, i tillegg til rekkevidde for elbiler. Vi avventer endelig typegodkjenning. Rekkevidde - Blandet kjøring (WLTP): 200 km. Rekkevidde - Bykjøring (WLTP): 301 km. I tidligere testemetode NEDC er rekkevidden oppgitt til 275 km.
**Tid avhenger av ladeforhold, inkludert type av hurtiglader og dens tilstand, batteritemperatur og -kapasitet såvel som omgivelsestemperatur under lading.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern