Allsidighet er standard

Livlige barn, sykler som skal stables inn, skitne støvler, den lyse ideen om å ta en tur til stranden på sparket – du vet hvordan det er. Det er derfor Nissan EVALIA er den stressfrie familiebilen du trenger. Bilen har massevis av plass, syv seter og er praktisk og robust nok til å takle alle daglige gjøremål. Med garantien på 5-år som følger med EVALIA, er du klar for å være med på det meste.

Med romslig interiør og store vinduer blir det å kjøre lange turer i EVALIA en glede for hele familien. Det er lagringsplass overalt du ser, en 12 volts stikkontakt så baksetepassasjerene kan koble til en spillkonsoll eller en datamaskin, og klimakontroll for å holde alle friske under hele reisen.

EVALIA er tilgjengelig med tre forskjellige motorer som er akkurat riktig størrelse for å gi deg den ideelle balansen mellom kraft og drivstofføkonomi. To 1 500 ccm turbodieselmotorer gir enten 90 hk med forbruk på 5,1 l/100 km, eller 110 hk med forbruk på 4,9 l/100 km, avhengig av forholdene, og en 1 600 ccm-bensinmotor som yter 110 hk og har et forbruk på 7,3 l/100 km ifølge EUs blandede kjøresyklus.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern