SIMPLY AMAZING

NYE 100% ELEKTRISKE NISSAN LEAF
REIS LANGT AVGÅRDE OG HA EN FANTASTISK REISE
Dra hvor du vil og ta alt du trenger med deg i Nye Nissan LEAF. Føl deg tryggere, bedre tilkoblet og gled deg over en mer spennende kjøreopplevelse i en elbil som gjør reisen SIMPLY AMAZING.

SANSENE DINE FÅR EN HELT NY OPPLEVELSE
Nye NISSAN LEAF er selve symbolet på intelligent mobilitet. Gjør deg klar for en ny relasjon mellom deg og bilen din. Tenk deg å bruke kun én pedal når du kjører – å kunne akselerere og bremse ned i en enkelt uavbrutt bevegelse. Eller tenk deg å dele noen av kjøreoppgavene med bilen din, slik at du får en mer behagelig kjøretur. Funksjonene til nye NISSAN LEAF, som e-Pedal, ProPILOT*, ProPILOT Park, intelligent nødbremsing med fotgjengergjenkjenning, intelligent filskiftevarsling og mer, gjør dette mulig.
* ProPILOT inkluderer ikke ProPILOT Park

Nye Leaf gir deg et helt nytt nivå av bevissthet
Ved å oppdage bevegelser rundt deg, registrerer nye NISSAN LEAF mulige farer som plutselig dukker opp. Blant funksjonene finner du varsling om kryssende trafikk bak, blindesonevarsling, NISSAN Intelligent Around View Monitor og ProPILOT*.
* ProPILOT inkluderer ikke ProPILOT Park.

ET ADRENALINKICK DU ALDRI KUNNE HA FORESTILT DEG - TOPP YTELSE
Et helelektrisk drivverk sørger for en akselerasjon som umiddelbart «presser-deg-bakover-i-setet». Nissan e-Pedal lar deg akselerere og bremse med samme pedal, og når du vrir på rattet sørger den lavtsittende batteripakken for at bilen har skikkelig veigrep. Og nå som bilen har en rekkevidde på 378* km, kan du kjøre lenger enn noen gang.

ET NYTT OG DRISTIG UTSEENDE, VAKRE DESIGNELEMENTER
Nye Nissan LEAF er like spennende å se på som den er å kjøre, med sine elegante linjer, dynamiske front og unike, flerdimensjonale, blågjennomsiktige grill, foruten det karakteristiske flytende taket fra Nissan. Denne nye, moderne kombikupéen har i tillegg all plass og allsidighet som er nødvendig for et aktivt liv.

TEKNOLOGI SOM IMPONERER, VÆR KOBLET TIL UANSETT HVOR DU DRAR
Med noen av de mest avanserte funksjonene som noen gang er tilbudt i en Nissan, er det enklere enn noen gang å holde kontakten med omverdenen og din nye Nissan LEAF. Fra et brukertilpasset, digitalt kombiinstrument til en flytende informasjonsskjerm og sømløs mobilintegrasjon – her finner du absolutt alt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern