PLAY IT YOUR WAY

Nissan MICRA med ett blikk

*Drivstoff-forbruk og CO2-utslipp i henhold til NEDC målemetoden, er basert på laboratorietester i samsvar med EUs lovgivning og er beregnet for sammenligning av biler. Disse testene har blitt utført enten direkte fra den gamle NEDC målemetoden eller fra den nye WLTP målemetoden med tilbakevirkende beregninger til sammenlignbare NEDC verdier. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis ekte kjøreutslipp. Tilbehør, vedlikehold, kjørevaner, topografi og værforhold påvirker faktiske verdier.

TØFF, FORMFULL OG SPORTY DESIGN

PRAKTISK MED ET MODERNE PREG
Nissan MICRA er en 5-dørs kombi på mindre enn 4 meter, som med et flytende tak og skjulte dørhåndtak blander dristig design med kombiens allsidighet. Perfekt til bybruk. 

PLASS, KOMFORT OG STIL

ALLSIDIGHET MED ET PERSONLIG PREG
Kompakt på utsiden, romslig på innsiden. Nyt kjøreturen med ergonomiske utmattingsbestandig seter, førsteklasses myke materialer og et uttrykksfullt design.

SMARTERE, TRYGGERE OG MORSOM Å KJØRE

Hold kontrollen med Nissan intelligente kjøresystemer. De bringer deg og din Nissan MICRA nærmere hverandre, slik at du får en tryggere og mer stimulerende kjøretur.

EN SØMLØS TILKOBLING TIL VERDENEN DIN

Med nye NissanConnect, navigasjonstjenesten Tom Tom®, Apple CarPlay® og neste generasjons lydopplevelse, har du verden lett tilgjengelig.

DET ER MER ENN EN BIL – DET ER ET LØFTE

Opplevelsen din slutter ikke når du mottar bilen – det er bare begynnelsen. Vi vil at du skal være tilfreds, føle deg trygg når du kjører og at den neste bilen din også er en Nissan. Nissan kundeløfte er en gruppe tjenester og kundepleie vi gir deg for å sikre at du er fullt tilfreds i dag og de kommende årene.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern