Den nye Nissan Navara like robust som før. Smartere enn noensinne.

Tøff og smart møtes i den nye NISSAN NAVARA. Den ultimate pickupen har et sterkt, muskuløst eksteriør og toppmoderne teknologi som holder seg tilkoblet og komfortabel – rett og slett klar for alt.

80 år med robusthet
Den nye NISSAN NAVARA 4x4 er robust, fleksibel og stilig, den nyeste i en lang rekke med pickuper fra NISSAN – den aller første ble produsert i 1935. Siden den gang har vi kommet med King Cab i 1977, det innovative C-kanal-surresystemet i 2005, og nå den første bruken av et 5-links spiralfjæret bakre hjuloppheng på en pickup. Vår stolte arv fortsetter den dag i dag, og deles av 14 million pickup-eiere som ruller rundt på veiene i 180 land. Så lenge eventyret venter på oss i horisonten, kommer NISSAN til å lede veien videre.

Robust. Smart.
Vi intoduserer den helt nye Nissan Navara.
Vi har alltid bygget sterke, pålitelige pickuper – NISSAN NAVARA er ikke annerledes. Den nye NISSAN NAVARA har en lukket ramme, 4x4 høy- og lavserie, 2,3 l 190 HK dobbel turbo dieselmotor eller 160 HK enkel turbomotor, motorer med anekjent ytelse over millioner av kilometer. NISSAN NAVARA leverer kraftig og sikker ytelse samt førsteklasses drivstofføkonomi – alt du forventer av en pickup fra NISSAN. Pickupen bruker kun 6,3 l per 100 km, og tar deg med på korte og lange turer uten behov for mange pauser. Med en standard garanti på 5 år/160 000 km er det et løfte du kan stole på. Opplev begeistringen bak neste generasjons pickup – en robust, selvsikker bil med førsteklasses komfort.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern